Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 24ωνΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 2018
Αριθ . Πρωτ:278                                                                             Τρίκαλα 07/08/2018
ΠΡΟΣ:  -ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (Π.Ο.Ε.Δ.)
-ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ – ΜΕΛΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Δ.
                                  -ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ


ΘΕΜΑ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 24ωνΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 2018

Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Νομού Τρικάλων (Λ.Ε.Δ) ,ανέλαβε την διοργάνωση των 24ων  Πανελληνίων Αγώνων Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων, που θα διεξαχθούν κατά το διάστημα  05,06 και 07 Οκτωβρίου 2018 στην περιοχή Πύλης - Ροπωτού -Παλαιοκαρυάς του Νομού Τρικάλων, που βρίσκεται σε απόσταση
22χλμ από τα Τρίκαλα προς Περτούλι .


Οι αγώνες διοργανώνονται για λογαριασμό της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων και τελούν υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων και του Δήμου Πύλης.

.
Οι αγώνες θα λάβουν χώρα σε δημόσιους κοινόχρηστους χώρους ,σε έδαφος ορεινό-ημιορεινό, σε ασφαλή απόσταση από κατοικημένες περιοχές ,με τη χρήση ιδίων μέσων της Λ.Ε.Δ. Νομού Τρικάλων και την στήριξη φιλικών τοπικών σωματείων ,απευθύνονται δε αποκλειστικά σε Έλληνες Εφέδρους όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας Ελλάδας και Κύπρου .


ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ:
Οι αγώνες θα έχουν χαρακτήρα διαγωνιστικό στην τεχνική αναγνώριση . Σκοπός των αγώνων είναι να διαπιστωθεί το επίπεδο ετοιμότητας των διαγωνιζόμενων εφέδρων καθώς και οι ελλείψεις σε θεωρητικά και υλικά μέσα ώστε έτσι να είναι δυνατή η εξάλειψη των ελλείψεων αυτών.
Οι συμμετέχοντες θα εξεταστούν θεωρητικά και πρακτικά σε γνώσεις και δεξιότητες,
Σε όλα τα κάτωθι αντικείμενα:


.Στίβος τοπογραφίας(ημερήσιος &νυχτερινός).


.Αναγνώριση οπλικών συστημάτων


.Τεστ παρατηρητικότητας.


.Διέλευση κωλυμάτων.


.Α΄ βοήθειες πεδίου μάχης.

.Ορεινός αγώνας.


.Αιχμαλωσία – Απόδραση – Διαφυγή – Επιβίωση


.CQB.


.Οργάνωση εδάφους.


.Δίκαιο Ενόπλων Συρράξεων.


.Γνώσεις ναρκοπολέμου- καταστροφών
.Γνώσεις στα Αντικείμενα Πολιτικής Προστασίας ( Α΄ Βοήθειες ,Έρευνα και Διάσωση,Πυρόσβεση και Πυροπροστασία )
.Τεχνικές Ομάδων Αναγνώρισης
.Έκδοση διαταγής 5ης παραγράφου
.Γενικές Στρατιωτικές Γνώσεις
ΓΝΩΣΕΙΣ:
Για  την επιτυχή  συμμετοχή στους  αγώνες προτείνεται  στους διαγωνιζόμενους  να έχουν λάβει γνώση του περιεχομένου σχετικών στρατιωτικών κανονισμών (ΣΚ), τεχνικών εγχειριδίων (ΤΕ) και εγχειριδίων εκστρατείας (ΕΕ) των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΕΔ) ή  των Ενόπλων Δυνάμεων λοιπών κρατών-μελών του ΝΑΤΟ ή ιδιωτικών εκδόσεων που κυκλοφορούν στο εμπόριο (βλ. Παράρτημα Α).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ- ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ:
Η βαθμολογία των ΣΤΕΚ έχει οριστεί από τους διοργανωτές ανάλογα με τη δυσκολία και τη βαρύτητα του αντικειμένου.
.Η Κατάταξη  των Ομάδων θα ανακοινωθεί  στην Τελετή Λήξης
.Η Αναλυτική  Βαθμολογία των Ομάδων θα σταλεί με mail σε όλες τις Λέσχες στην Πρώτη εβδομάδα μετά το πέρας της Άσκησης.


Οι ποινές που μπορούν να επιβληθούν από τους κριτές είναι οι εξής:
•  Αφαίρεση  βαθμών για κάθε περίπτωση που κάποια ομάδα γίνεται αντιληπτή από πεζούς ή εποχούμενους διερχόμενους.
• Αφαίρεση  βαθμών για κάθε περίπτωση έλλειψης σοβαρότητας και υπευθυνότητας κατά τη διάρκεια εξέτασης ενός αντικειμένου.
Αφαίρεση  βαθμών για κάθε περίπτωση μη τήρησης των οδηγιών που θα δίνονται από τους υπευθύνους των ΣΤΕΚ σχετικά με την διεξαγωγή του αντικειμένου ή θέματα ασφαλείας.
Αφαίρεση   βαθμών σε περίπτωση  αντισυναδελφικής συμπεριφοράς  έναντι των λοιπών διαγωνιζομένων ,εξαπάτησης των κριτών κλπ.
Αν  σε κάποιο ΣΤΕΚ  όπου απαιτείται ατομική δράση  – επίδοση υπάρξει μέλοςομάδας  που δεν δύναται να ανταποκριθεί, τότε η ομάδα θα βαθμολογείται στο συγκεκριμένο ΣΤΕΚ με -25% (ανά άτομο).
Αποκλεισμός της ομάδας από την άσκηση σε περίπτωση σοβαρού παραπτώματος σχετικού με την τήρηση των μέτρων ασφαλείας, της πειθαρχίας και των λοιπών στρατιωτικών αρετών.
Για τον υπολογισμό της βαθμολογίας των ομάδων (π.χ. για να κριθεί αν η απάντηση σε μία ερώτηση είναι ορθή),  σε περίπτωση που υφίστανται συγκρουόμενες ερμηνείες οι ΣΚ, ΤΕ και ΕΕ των Ενόπλων Δυνάμεων λοιπών κρατών-μελών του ΝΑΤΟ θεωρούνται ορθότερες και υπερισχύουν των ιδιωτικών εκδόσεων που κυκλοφορούν στο εμπόριο.
Προσφυγή κατά της βαθμολογίας  συνολικά ή σε συγκεκριμένο αντικείμενο μπορεί να κατατεθεί στην οργανωτική επιτροπή από τον αρχηγό της ομάδας, εγγράφως, και μέχρι μια ώρα μετά την λήξη των Αγώνων.


Οι προσφυγές εξετάζονται άμεσα από την οργανωτική επιτροπή, παρουσία των αρχηγών των ομάδων.

Η απόφαση της οργανωτικής επιτροπής επί της προσφυγής ανακοινώνεται δημοσίως ενώπιον όλων των συμμετεχόντων κατά την ανακοίνωση της τελικής βαθμολογίας των ομάδων κατά την τελετή  λήξης . Κατά την ανωτέρω απόφαση της οργανωτικής επιτροπής, δεν χωρεί προσφυγή.
Δεν θα συμμετέχει με ομάδα η Λ.Ε.Δ. Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ για την διασφάλιση της αμεροληψίας και το κύρος των αγώνων.ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:


Δεν υπάρχει ελάχιστος ή μεγιστος φόρτος,  αλλά οι ομάδες θα βαθμολογηθούν για την αρτιότητα του εξοπλισμού τους για μια επιχείρηση αναγνώρισης


ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
1. Πολυεργαλείο ή μαχαίρι
2.Στρατιωτικό σακίδιο (πχ.τύπου BERGEN)
3.Δύο στολές παραλλαγής
4.Επιπλέον εσώρουχα και κάλτσες
5.Πόντσο η άλλο αδιάβροχο
6.Άρβυλα
7.Κάλυμμα κεφαλής (πχ.JUNGLE)
8.Φακός χαμηλής παρατηρητικότητας ( για την πορεία της ομαδος)
9.Φακός κανονικός
10.Τροφή για 24 ώρες
11.Γάντια
12.υδροδοχείο
13.Σημειωματάριο με μολύβι η στιλό
14.Παράγοντα παράλλαξης προσώπου ( φούμο)
15.Σφυρίχτρα
16.Κινητό τηλέφωνο (φορτισμένο)
17.Σιαλούμ χρώματος μπλέ η φακός επισήμανσης ( ένα κάθε μέλος)
18.Υλικά αδιαβροχοποίησης σακιδίου
19.Γυαλιά προστασίας


20.Ατομικό φαρμακείο μάχης: το ατομικό φαρμακείο πρέπει να εμπεριέχει υλικά για την περίθαλψη των 3 πρώτον περιστατικών που οδηγούν σε θάνατο, γνωστά ως (ETA). Extremity hemorrhage, Tension Pneumothorax , Airway obstruction
Ισχαιμικό επίδεσμο οποιουδήποτε είδους(π.χ. tourniket)
Γάζα
Ελαστικό επίδεσμο
Αιμοστατικό παράγοντα (π.χ. αιμοστατική γάζα)
Τριγωνικό επίδεσμο
VentedChestseal
Βελόνα αποσυμπίεσης
Ρινοφαρυγγικό σωλήνα
Γάντια νιτριλίου
21.Υπνόσακος
22.υπόθεμα


ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
1.Πυξίδα
2.Φωτογραφική μηχανή η κινητό με επαρκή ανάλυση (μέριμνα για επιπλέον μπαταρία powerbank)
3.Ημερολόγιο ομάδας
4.Υλικά σύλληψης αιχμαλώτου (πχ.κάρτα σύλληψης)
5.Κιάλια
6.Ασύρματος τύπου UHF – VHF
7.Καπνογόνα τουλάχιστον δύο (πράσινο για επαφές και κόκκονο για επισήμανση)
8.Φορείο ελαφρού τύπου (πχ.από μουσαμά η μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το πόντσο)
9.Φαρμακείο Ομαδικό : Πρέπει να έχει ότι το ατομικό φαρμακείο και επιπλέον εξιδικευμένα υλικά και ειδικά έντιπα
-Αιμοστατικός επίδεσμος ( π.χ. OLAES bandage,Israeli badage)
-Ασκός(BVN)
-Λαρυγγικός  σωλήνας ή Υλικά τραχειοτομής
-Ορός και σύστημα χορήγισής του
-Αναλγητικά
-Αντιβιοτικά
-Σύριγγες
-Κατάσταση μελών ομάδος(Αναφορές σε ομάδα αίματος, εγχειρήσεις, αλλεργίες σε φάρμακα κ.λ.π)
-Κάρτες τραυματία


*Τα παραπάνω υλικά ΔΕΝ πρόκειται  να χρησιμοποιηθούν από τις ομάδες κατά τον αγώνα και ζητούνται για να διαπιστωθεί το επίπεδο ετοιμότητας των έφεδρων τμημάτων.Στη θέση αυτών των υλικών θα χρησιμοποιηθούν  ομοιόματα τους, που θα δωθούν από την διοργάνωση (όποια ομάδα επιθυμεί μπορεί να φέρει τα δικά της ομοιόματα υγειονομικών υλικών).
*Όσοι διαγωνιζόμενοι έχουν ομοιώματα όπλων (airsoftή replica) παρακαλούνται να τα φέρουν μαζί τους καθώς και πυρομαχικά(μπίλιες πλαστικές)


Χρήσιμα Έντυπα υλικά (προαιρετικά)
Κάρτα αίτισης πυρών Π/Β
Κάρτα Αναφοράς  επαφής
Κάρτα Αίτησηςδιακομιδής


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Οί ομάδες θα είναι τετραμελείς .
Όσοι έφεδροι επιθυμούν να λάβουν μέρος στους αγώνες ως διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως στη Λ.Ε.Δ.Νομού Τρικάλων  μέχρι την 15η Σεπτεμβρίου 2018, αποστέλλοντας με e-mail (led.trikala@gmail.com) στη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Νομού Τρικάλων.
Σχετική αίτηση συμμετοχής ομάδας ή μεμονωμένου διαγωνιζόμενου (βλ. Παράρτημα Β).
Στην αίτηση συμμετοχής ομάδας θα αναγράφεται οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμο του αρχηγού και των λοιπών μελών της ομάδας, ο βαθμός και το όπλο/σώμα στο οποίο υπηρέτησαν, η ηλικία, τα τηλέφωνα των μελών της ομάδας, διεύθυνση και e- mail επικοινωνίας καθώς και το όνομα του σωματείου εφέδρων που εκπροσωπούν ή αν είναι ανεξάρτητοι.
Γίνονται  δεκτές και ομάδες που  εκπροσωπούν σωματεία εφέδρων  ειδικών δυνάμεων που δεν ανήκουν  στην Π.Ο.Ε.Δ .
Στην αίτηση συμμετοχής μεμονωμένου υποψηφίου θα αναγράφεται οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμο του αιτούντος, ο βαθμός και το όπλο/σώμα στο οποίο υπηρέτησε, η ηλικία, το τηλέφωνο, διεύθυνση και e-mail επικοινωνίας καθώς και το όνομα του σωματείου εφέδρων που εκπροσωπεί ή αν είναι ανεξάρτητος.
Σε περίπτωση που υπάρξει αίτηση συμμετοχής από μεμονωμένο έφεδρο ή από ομάδα με λιγότερα από τέσσερα μέλη, θα γίνει προσπάθεια σχηματισμού πλήρους ομάδας πριν την έναρξη των αγώνων.
Αν δεν καταστεί εφικτή η δημιουργία πλήρους ομάδας, θα επιτραπεί σε τριμελείς ομάδες να συμμετάσχουν στους αγώνεςεκτός συναγωνισμού.
Όλοι οι διαγωνιζόμενοι λαμβάνουν μέρος στους αγώνες εθελοντικά, πρέπει να έχουν καλή υγεία και καλή φυσική κατάσταση,τα οποία να έχουν βεβαιωθεί από ιατρούς με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.Για  τον λόγο αυτό πριν την έναρξη των αγώνων οι διαγωνιζόμενοι θα υπογράψουν σχετική υπεύθυνη δήλωση (βλ. Παράρτημα Γ).
Στην ίδια υπεύθυνη δήλωση ο κάθε διαγωνιζόμενος θα δηλώνει ρητά ότι παραιτείται από το δικαίωμα έγκλησης κατά της οργανωτικής επιτροπής και των κριτών για τα αδικήματα της εξύβρισης, τη απλής σωματικής βλάβης και της  ελαφράς σωματικής βλάβης.
Αποκλειστικός σκοπός της ανωτέρω παραγράφου της υπεύθυνης δήλωσης είναι η διευκόλυνση της τυχόν εξέτασης στο αντικείμενο της αιχμαλωσίας-απόδρασης-διαφυγής-επιβίωσης με ρεαλιστικό τρόπο (εξομοίωση).
Οι  υπεύθυνες  δηλώσεις θα  παραδίδονται συμπληρωμένες  και υπογεγραμμένες από τους  διαγωνιζομένους στην οργανωτική επιτροπή  με την άφιξή τους.


Η προθεσμία υποβολής της αιτήσεως συμμετοχής δεν θα παραταθεί..


Οί ομάδες θα στεγαστούν στο ΕΠΑΛ ΠΥΛΗΣ όπου μπορούν να έρθουν από της 16.00 απογευματινής της Παρασκευής έως 06.00 πρωινή του Σαββάτου.
Καλό θα είναι  οι ομάδες να είναι έως 21.00 της Παρασκευής γιατί θα γίνει  ενημέρωση για την Άσκηση.
Η έναρξη της Άσκησης θα είναι 07.00
ΕΞΟΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 10 € κατά διαγωνιζόμενο και συνοδό  των ομάδων και περιλαμβάνει τα έξοδα σίτισής τους, την έκδοση έγχρωμων χαρτών, λοιπά παρελκόμενα που θα τους δοθούν καθώς και το κόστος των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν.
Το  ανωτέρω  ποσό πρέπει  να καταβληθεί  μαζί με την υποβολή  της δήλωσης συμμετοχής  κατά την άφιξη στον τόπο της Άσκησης στον Ταμία της Λέσχης .
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά
10:00 – 12:00 και 18:00 – 21:00 με τους:
Πρόεδρο Λ.Ε.Δ. Νομού Τρικάλων : Σκύφτα Λουκά:  6972701208
Υπεύθυνο αγώνων : Πλεξίδα Ευάγγελο:  6970565179
                    Υπεύθυνο Εκπαίδευσης Π.Ο.Ε.Δ. Κωνσταντίνο Θάνο (6982-739206)


ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α: «Προτεινόμενη ενδεικτική βιβλιογραφία»
ΓΕΣ,  ΣΚ 20-1:  Γενικός Κανονισμός  Υπηρεσίας στο Στρατό.
ΓΕΣ,    Ε Ε 100-1:   Επιχειρήσεις Χερσαίων   Δυνάμεων ή GallacherJ,   Οδηγ ός
Εκστρατείας   Μάχ ιμου Ηγήτορα  , εκδόσειςΠαπαμιχαήλ.
ΓΕΣ,  ΕΕ 11-1:  Επιχειρήσεις Δυνάμεων  Καταδρομών.
ΓΕΣ,  ΕΕ 11-25:  Ειδική Εκπαίδευση  Ειδικών Δυνάμεων .
ΓΕΣ, EE 11-10:  Εγκόλπιο Π ροσωπικού Ειδικών  Δυνάμεων ή U.S. Army, ST 21-75-2: RangerHandbook.
ΓΕΣ,  Ε Ε 121-6:  Ανταρτοπόλεμ ος  ή U.S. Army, FM 31-21: GuerrillaWarfareandSpecialForcesOperations ή H. vonDach, Ολική Αντίσταση , εκδόσεις Eurobooks.
ΓΕΣ,  ΕΕ 121-10: Τακτική και  Τεχνική Ορεινού Αγώνα .
ΓΕΣ,  ΕΕ 1-15:  Αεροκίνητες Επιχειρήσεις  .
ΓΕΣ, EE 8-15  Β : Προσβολή με  Παρατηρούμενη Βολή.
ΓΕΣ,  ΕΕ 121-12: Αεραποβατικές  Επιχειρήσεις .
ΓΕΣ,  ΕΕ 200-20: Αμφίβιες Επιχειρήσεις  .
ΓΕΣ,  ΕΕ 11-15: Απόδραση-Διαφυγή -Επιβίωση,   ή ΓΕΣ, ΤΕ 1-211: Επιβίωση -Απόδραση-Διαφυγή  Ιπτάμ ενου Προσωπικού ή U.S. Army, FM 21-76: Survival ή B. Davies,  SAS–
Εγχειρίδιο  Επιβίωσης , εκδόσεις Τουρίκη ή J. Wiseman,  Οδηγός Επιβίωσης της
SAS, εκδόσεις Φλώρου.
ΓΕΣ,  ΣΚ 800-1: Τοπογραφία .
ΓΕΣ,  ΕΕ 10-30:  Οργάνωση Εδάφους  .
ΓΕΣ,  ΕΕ 10-40:  Αρχές και Μέθοδοι  Παραλλαγής


ΓΕΣ,    ΤΕ 11-223:   Καταστροφαί-Νάρκες -Παγίδες -Δολιοφθοραί    ή ΓΕΣ, Ε Ε 10-80: Ναρκοπόλεμος .  
 ΓΕΣ,    ΕΕ 10-81:Ναρκοπόλεμος -Αντιναρκοπόλεμος  στο Επίπεδο του Λόχου ή ΓΕΣ, ΕΕ 10-83: Π αγίδες  ή U.S. Army, FM 5-31: Boobytraps.
ΓΕΣ,  ΕΕ 122-1:  Επιχειρήσεις Υποστήριξης  Ειρήνης ή ΝΑΤΟ, AJP-3.4.1: PeaceSupportOperations.
Με Τιμή
         -o- Από το Δ.Σ.    -o-
                           Πρόεδρος                                                                Γεν.Γραμματέας
                     Σκύφτας Λόυκάς  Τριανταφύλλου Σπυρίδων   
         Επίτιμος σχολικός σύμβουλος

                   Φυσικής Αγωγής


ΠΡΟΣ: ΛΕΣΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΣΤΟΥΣ 24ους ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΟΝΟΜΑ ΟΜΑΔΑΣ: ___________________________________________________________
ΣΩΜΑΤΕΙΟ/ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ: ___________________________________________________

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΛΩΝ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΟ  
ΟΝΟΜΑ
ΗΛΙΚΙΑ
ΒΑΘΜΟΣ
ΟΠΛΟ/
ΣΩΜΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
1


2


3


4ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΧΩΡΑ: __________________________________________
ΠΟΛΗ: __________________________________________
ΟΔΟΣ: __________________________________________
Τ.Κ.: ____________________________________________
E-MAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: _______________________________________________________

       ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:              - - 2018

                                                               ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΟΜΑΔΑΣ:

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ-ΥΠΟΒΟΛΗΣ
Τα στοιχεία του Αρχηγού της ομάδας να αναγραφούν στην 1η σειρά του πίνακα
Τα στοιχεία των μελών να αναγραφούν στις επόμενες σειρές του πίνακα. Εφόσον δεν συμπληρώνεται 4μελής ομάδα θα γίνει προσπάθεια συμπλήρωσης από την οργανωτική επιτροπή πριν την έναρξη των αγώνων.
Η αίτηση συμμετοχής να υπογραφεί από τον Αρχηγό της ομάδας και να αποσταλεί συμπληρωμένη στους Υπεύθυνους των Αγώνων Πλεξίδα Ευάγγελο (ΛΕΔ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ) email: led.trikala@gmail.com μέχρι 15/09/2018
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε κάθε μέρα από 10:00 – 12:00 και 18:00 – 21:00 με τους:
Πρόεδρο Λ.Ε.Δ. Νομού Τρικάλων : Σκύφτα Λουκά:  6972701208
Υπεύθυνο αγώνων : Πλεξίδα Ευάγγελο:  6970565179

Υπεύθυνο Εκπαίδευσης Π.Ο.Ε.Δ. Κωνσταντίνο Θάνο (6982-739206)ΠΡΟΣ: ΛΕΣΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
          

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΣΤΟΥΣ 24ους ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ/ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ: ___________________________________________________

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΟ  
ΟΝΟΜΑ
ΗΛΙΚΙΑ
ΒΑΘΜΟΣ
ΟΠΛΟ/
ΣΩΜΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
1ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΧΩΡΑ: __________________________________________
ΠΟΛΗ: __________________________________________
ΟΔΟΣ: __________________________________________
Τ.Κ.: ____________________________________________

E-MAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: _______________________________________________________

       ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:              - - 2018
 
 ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ:


 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

 (άρθρο 8 Ν.1599/1986)

Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με αυτή τη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986)

ΠΡΟΣ(1):

ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΡΧΗ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΑ
(ΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ»)


Ο – Η Όνομα:

Επώνυμο:


Όνομα και Επώνυμο Πατέρα:


Όνομα και Επώνυμο Μητέρας:


Ημερομηνία γέννησης(2):


Τόπος Γέννησης:


Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας:

Τηλ:


Τόπος Κατοικίας:

Οδός:

Αριθ:

ΤΚ:


Αρ. Τηλεομοιοτύπου (Fax):

Δ/νση Ηλεκτρ. Ταχυδρομείου
mail):

Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις (3), που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνω ότι:

1) Έχω λάβει γνώση της προκήρυξης και των κανόνων των 24ων Πανελληνίων Αγώνων Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων της Π.Ο.Ε.Δ. και τους αποδέχομαι.
2)  Λαμβάνω μέρος στους ανωτέρω αγώνες εθελοντικά και με δική μου ευθύνη, έχω εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό, είμαι αρτιμελής και σωματικά και ψυχικά υγιής ώστε να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις επίπονου στρατιωτικού αγώνα.
3)  Παραιτούμαι ρητά και αμετάκλητα εκ των προτέρων από το δικαίωμα έγκλησης κατά των μελών της  οργανωτικής επιτροπής και των κριτών των αγώνων για τα αδικήματα της εξύβρισης (άρθρο 361 ΠΚ), της απλής σωματικής βλάβης (άρθρο 308 παρ. 1 εδ. 2 ΠΚ) και της όλως ελαφράς σωματικής βλάβης (άρθρο 308 παρ. 1 εδ. 2 ΠΚ), που τυχόν τελεσθούν σε βάρος μου καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ιδιαίτερα κατά την προσομοίωση αιχμαλωσίας-απόδρασης-διαφυγής-επιβίωσης.
4)  Σε κάθε περίπτωση είμαι υπεύθυνος για τον έλεγχο και την εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας που προτείνονται και λαμβάνονται από τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής και τους κριτές των ανωτέρω αγώνων, ιδιαίτερα σε επικίνδυνα αντικείμενα όπως είναι ο ορεινός αγώνας (αναρριχήσεις-καταρριχήσεις) και οι βολές με κάθε είδους όπλο ή μηχάνημα, και διατηρώ το δικαίωμα άρνησης συμμετοχής σε κάθε περίπτωση που κρίνω τα μέτρα ανεπαρκή.
   Τόπος:

                            Ημερομηνία:       -      - 2018

                            Ο ΔηλώνΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ-ΥΠΟΒΟΛΗΣ
Τα στοιχεία του Αρχηγού της ομάδας να αναγραφούν στην 1η σειρά του πίνακα
Τα στοιχεία των μελών να αναγραφούν στις επόμενες σειρές του πίνακα. Εφόσον δεν συμπληρώνεται 4μελής ομάδα θα γίνει προσπάθεια συμπλήρωσης από την οργανωτική επιτροπή πριν την έναρξη των αγώνων.
Η αίτηση συμμετοχής να υπογραφεί από τον Αρχηγό της ομάδας και να αποσταλεί συμπληρωμένη στους Υπεύθυνους των Αγώνων Πλεξίδα Ευάγγελο (ΛΕΔ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ) email: led.trikala@gmail.com μέχρι 15/09/2018
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε κάθε μέρα από 10:00 – 12:00 και 18:00 – 21:00 με τους:
Πρόεδρο Λ.Ε.Δ. Νομού Τρικάλων : Σκύφτα Λουκά:  6972701208
Υπεύθυνο αγώνων : Πλεξίδα Ευάγγελο:  6970565179

Υπεύθυνο Εκπαίδευσης Π.Ο.Ε.Δ. Κωνσταντίνο Θάνο (6982-739206)