Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Α! Βοήθειες – Δασοπυρόσβεση από τη Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Θεσσαλονίκης, & την Ομοσπονδία Πατριωτικών & Ορθόδοξων Σωματείων



H Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Πατριωτικών & Ορθόδοξων Σωματείων, ξεκίνησε στις 21 Μαρτίου σε Θεσσαλονίκη & Αθήνα, σεμινάρια για τα μέλη και φίλους ΔΩΡΕΑΝ, Α! Βοήθειες – Δασοπυρόσβεση – και γενικά εκπαίδευση στην αντιμετώπιση καταστροφών και σε τρόπους ασφαλούς διάσωσης, από έμπειρους ειδικούς.
Το σεμινάριο - σχολείο με πιστοποίηση, γίνεται για την παροχή πρόσθετων γνώσεων στους εθελοντές , ώστε να προσφερθεί ό,τι καλύτερο είναι δυνατόν στο κοινωνικό σύνολο.

Το σχολείο ξεκίνησε χθες 21 / 03 στις εγκαταστάσεις της ΠΟΕΔ, σε ένα πυκνό ακροατήριο που παρακολούθησε την πρώτη περίοδο, με την καταπληκτική και πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση των σχετικών θεμάτων από τον Διασώστη – Εκπαιδευτή, κ. Ιωάννη Μέντη που προσφέρει τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς! 
Μερικές φωτογραφίες από το πρώτο σεμινάριο το οποίο  θα συνεχισθεί με το δεύτερο μέρος, προς το τέλος της επόμενης εβδομάδος. Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση σύντομα .
Δείτε περισσότερα