Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Συνεχίστηκε την 4/4/2019 η εκπαίδευση, στη Λέσχη Καταδρομέων Θεσσαλονίκης (φωτογραφίες)



H Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Πατριωτικών & Ορθόδοξων Σωματείων, ξεκίνησε από τις 21 Μαρτίου σε Θεσσαλονίκη & Αθήνα, σεμινάρια για τα μέλη και φίλους μας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.
Τα θέματα είναι οι «Α! Βοήθειες – Κάρπα, Δασοπυρόσβεση και γενικά την παροχή βασικών γνώσεων, από έμπειρους ειδικούς, σε τρόπους ασφαλούς επέμβασης και διάσωσης, σε καθημερινές καταστάσεις που μπορούν να συμβούν οπουδήποτε και οποτεδήποτε.


Τα σεμινάρια με πιστοποίηση, γίνονται για την παροχή βασικών, ειδικών και επιπρόσθετων γνώσεων στους εθελοντές μας, ώστε να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε στο κοινωνικό σύνολο, όταν οι συνάνθρωποί μας, μας χρειάζονται.
Το σχολείο συνέχισε προχθές Πέμπτη 4/4,την δεύτερη ημέρα  πάλι στις εγκαταστάσεις της ΠΟΕΔ και σε ένα πυκνό ακροατήριο που παρακολούθησε με προσοχή αυτή την φορά την καταπληκτική και πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση των σχετικών θεμάτων, από τον κ. ΓΕΩΡΓΙΟ Β. ΜΑΚΑΒΟ, αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., μέλος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών ( IRA) , Εθελοντή Διασώστη και προέδρου του Εθελοντικού Συλλόγου Πολιτικής Προστασίας (ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α.) του Παύλου Μελά, Κορδελιού- Εύοσμου Θεσσαλονίκης,
Ο κ. Μακαβός είναι Εκπαιδευτής ΚΑΡΠΑ του E.R.C. και πρώτων Βοηθειών και τον ευχαριστούμε πολύ, όπως και τον κ. Γεώργιο Δεληγιαννίδη πρόεδρο της Ομοσπονδίας, για την εν γένει προσφορά του, όπως και όλους όσους παρακολουθούν τα σεμινάρια.
Για το επόμενο και τελευταίο σεμινάριο πριν το Πάσχα,θα ενημερωθείτε έγκαιρα.