Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Μνημόσυνο Πεσόντων Καταδρομέων 30 Μαΐου 2021

Σε κλίμα κατάνυξης με μια σεμνή τελετή όπως άλλωστε αρμόζει στο ήθος και το ύφος του Καταδρομέα, τηρώντας αυστηρά τα πρωτόκολλα υγιεινής και προστασίας από τον Covid-19, τελέστηκε σήμερα 30 Μαΐου 2021, το ετήσιο μνημόσυνο πεσόντων Ιερολοχιτών και Καταδρομέων στους Ιερούς του Έθνους μας αγώνες.
Με 2 τελετές, η 1η στο Καβούρι Αττικής και η 2η στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης. αποτίουμε φόρο τιμής σε όλους τους γενναίους, σε εκείνους που ήξεραν πως να πεθάνουν και δεν δείλιασαν να το κάνουν. Συνολικά 89 Αξιωματικοί και 595 οπλίτες Καταδρομείς θυσιάστηκαν για το υπέρτατο αγαθό της Ελευθερίας. Ρούμελη, Εύβοια, Γράμος, Βίτσι, Ήπειρος, Κύπρος είναι μερικά μόνο από τα μέρη που Έπεσαν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος τα "παιδιά' του Καλίνσκη και του Τσιγάντε.
Από την καρδιά της Μακεδονίας και το σημείο αναφοράς για όλους εμάς που υπηρετήσαμε τον Πράσινο Μπερέ, τη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης, στείλαμε το μήνυμα ότι δεν ξεχνούμε τους Ήρωες νεκρούς μας, ότι του ανδρειωμένου ο Θάνατος Θάνατος δεν λογιέται. Αιώνια η Μνήμη τους.
Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων,
Ζήτω ο Ελληνικός Στρατός,
Ζήτω οι Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις. ΛΟΚ !!!