Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Στρατόπεδο και νέα φυλάκια υποσχέθηκε ο Καμμένος σε απόστρατους καταδρομείς στη Θεσσαλονίκη


Σε  συνάντηση  που είχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, με τα μέλη της ΠΟΕΔ στη Θεσσαλονίκη,  συμφώνησαν την επάνδρωση φυλακίων στη μεθόριο από τους απόστρατους.
 Ο Πάνος Καμμένος υποσχέθηκε στον πρόεδρο της ΠΟΕΔ, Δημήτρη Γεωργάκη, πως θα τους παραχωρήσει φυλάκια για να τα επανδρώσουν άνδρες από τις Λέσχεις Καταδρομέων που ανήκουν στην ΠΟΕΔ και αριθμούν τα 10.000 μέλη. 

Τα φυλάκια αυτά θα είναι στην Ελληνική μεθόριο, και τα μέλη της ΠΟΕΔ θα ενισχύσουν τις δυνάμεις της εθνοφυλακής. 
«Ήδη μέλη μας υπάρχουν σε φυλάκια. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μας υποσχέθηκε, πως θα δώσει ακόμα περισσότερα φυλάκια στην ελληνική μεθόριο, για  να τα επανδρώσουμε.
 Θα προσπαθήσουμε να ενταχθούμε στο σύνολο των δυνάμεων της εθνοφυλακής» δηλώνει στο Seleo, o πρόεδρος της ΠΟΕΔ, Δημήτρης Γεωργάκης.
Ο Πάνος Καμμένος, επίσης, τους ενημέρωσε πως θα αναζητήσει στρατόπεδο, με σκοπό να εκπαιδεύονται και να πραγματοποιούν ασκήσεις και βολές. 
«Είναι καλό για εμάς, όλοι θέλουμε να εκπαιδευόμαστε. Δεν θέλουμε να είμαστε αδρανείς μετά την αποστράτευση μας. Θέλουμε να συμμετέχουμε σε αποστολές του στρατού» αναφέρει σχετικά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔ, Δημήτρης Γεωργάκης.
Η συνάντηση του Πάνου Καμμένου με την ΠΟΕΔ, έγινε χθες το μεσημέρι στη Λέσχη Αξιωματικών, παρουσία του πολιτευτή των ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης, Πάνου Καρδαρά.
seleo.gr