Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

KOΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ Ν. ΔΡΑΜΑΣ,


Έγινε με μεγάλη επιτυχία και παρουσία σύσσωμου του Δ.Σ. και πολλών επισήμων, μελών και φίλων, η πατροπαράδοτη κοπή της βασιλόπιτας, της Λέσχης Καταδρομέων Νομού Δράμας.
Εκτός των εκπροσώπων της Εκκλησίας που ευλόγησαν την πίτα, των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Περιφέρειας, του Στρατού, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, όπως και αποστράτων Καταδρομέων ανωτάτων και ανωτέρων αξιωματικών και εφέδρων καταδρομέων όλων των βαθμών, ήλθαν από Θεσσαλονίκη οι κ. κ. Κων/νος Λυκοτραφίτης, Φώτιος Κων/νάκης και Νίκος Ρούσσης και από Χαλκιδική ο κ. Άγγελος Κατσάγγελος, ως εκπρόσωποι του Δ.Σ. της της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων, για να τιμήσουν την εκδήλωση και την Λέσχη Καταδρομέων Ν. Δράμας.


Μετά την ευλογία και την κοπή της πίτας, τιμήθηκαν με πλακέτες και ειδικά δώρα, η Λέσχη Καταδρομέων Ν. Δράμας στο πρόσωπο του Προέδρου της κ. Παναγιώτη Ματάκου, ως ιστορική Λέσχη ίδρυσαν μαζί με την Λ.Ε.Κ. Θ., την ΠΟΕΔ και στην συνέχεια την Ευρωπαϊκή Ένωση Αλεξιπτωτιστών.
Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε επίσης στον στρατηγό ε.α. Δημητρακάκη Πασχάλη πρώτο πρόεδρο της Λ. Κ. Ν. Δράμας, και προσέφερε τα μέγιστα κατά τα πρώτα χρόνια, στην λειτουργία της.
Το φλουρί της πίτας έπεσε στο μέλος, κ. Καζακόπουλο Γιάννη, που πείρε ως δώρο μια εικόνα και βιβλία.
Στην συνέχεια ακολούθησε δεξίωση- μπάρμπεκιου με σουβλάκια, λουκάνικα, κοτομεζέδες με κρασί και τσίπουρο, που τίμησαν όλοι οι καλεσμένοι σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα συναδέλφωσης και αλληλοεκτίμησης.
Η γιορτή τελείωσε με ευχές για καλή χρονιά με υγεία και κάθε επιτυχία, στους σκοπούς και στις δραστηριότητες των Λεσχών, όπως και όλων των μελών της Ομοσπονδίας των Εφέδρων των Ειδικών Δυνάμεων Ελλάδας- Κύπρου.
Περισσότερες φωτογραφίες με ρεπορτάζ στο FB ( Λέσχη Καταδρομέων Ν. Δράμας.)