Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:τέταρτη ημερίδα συντηρητικής εκπαίδευσης,στο θέμα της δασοπυρόσβεσηςΈγινε χθες( 11-6-2019 ) στο Σειχ Σου, στο ξενοδοχείο Φιλίππειον, η τέταρτη ημερίδα συντηρητικής εκπαίδευσης, για αυτήν την περίοδο, στο τελευταίο θέμα της δασοπυρόσβεσης, που διοργάνωσαν από κοινού, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Χριστιανικών Σωματείων και η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της Π.Ο.Ε.Δ.

Έτσι ολοκληρώθηκαν τα αντικείμενα που είχαν επιλεγεί και που είναι απαραίτητα ώστε να αντιμετωπίζονται οι έκτακτες καταστάσεις που χρειάζονται τις απαραίτητες ειδικές γνώσεις, για να  βοηθήσουν στην αποφυγή προβλημάτων  στο κοινωνικό σύνολο. 


Σε αυτά τα σεμινάρια που παρακολούθησαν 40 εθελοντές, δίδαξαν οι παρακάτω που τους ευχαριστούμε θερμά!:
Για θέματα Α. Βοηθειών και Κάρπα ο κ. Ιωάννης Μέντης, Διασώστης - Εκπαιδευτής.


Για θέματα επίσης Α. βοηθειών και αντιμετώπισης σεισμών, ο κ. Γεώργιος Μακαβός, Αξ/κός ΕΛ.ΑΣ. πρόεδρος της ΠΡΟΤΕΚΤΑ.


Για θέματα πυρόσβεσης - Δασοπυρόσβεσης, ο κ. Δημήτριος Νάκος, πρόεδρος Ομοσπονδίας Διασωστών 

Και για θέματα επίσης Δασοπυρόσβεσης, με την βοήθεια κι επίδειξη πυροσβεστικού οχήματος, ο κ. Στέλιος Βαϊρλής Πρόεδρος ΕΔΟΜΑΚ Νεάπολις - Συκεών.


Μετά το πέρας της σημερινής ενημέρωσης και εκπαίδευσης στην περιοχή του Περιαστικού δάσους, δόθηκαν από τον
Πρόεδρο της Λ.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης κ. Νικόλαο Ρούσση και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πατριωτικών και Ορθοδόξων Σωματείων, κ. Γεώργιο Δεληγιαννίδη, τα πιστοποιητικά συμμετοχής στις εθελόντριες και εθελοντές, που παρακολούθησαν τα σεμινάρια.