Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΜΟΎ ΑΠΟ ΤΗΝ Λ.Ε.Κ.ΑΛ. ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ Π.Ο.Ε.Δ.


Αγαπητοί Φίλοι.
Σήμερα, κατά την λειτουργία του σχολείου εκπαιδεύσεως νέων Αλεξιπτωτιστών που διενεργεί με επιτυχία η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών ( Λ.Ε.Κ.ΑΛ.) νομού Πιερίας, υπό την αιγίδα της Π.Ο.Ε.Δ στην Θεσσαλονίκη, είχαμε ένα συγκινητικό διάλλειμα.


Εκπαιδεύονται με επιτυχία σε αυτό το σχολείο μεταξύ άλλων και τρείς Καταδρομείς, από την Νήσο Λέσβο, που ήλθαν στη Θεσσαλονίκη με δικά τους έξοδα.


Κατά τη επίσκεψη για τον χαιρετισμό και το καλωσόρισμα, του Α. Αντ/δρου της Π.Ο.Ε.Δ. και προέδρου της Λ.Ε.Κ.Θ. κ. Νικολάου Ρούσση στην αίθουσα διδασκαλίας, ο Πρόεδρος του συνδέσμου Καταδρομέων της Νήσου Λέσβου, κ. Γρηγόριος Γεραγωτέλλης, απένειμε στον κ. Ρούσση, τιμητική πλακέτα για την άριστη συνεργασία των δύο συλλόγων.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η θεωρητική διδασκαλία και το εκπαιδευτικό στο έδαφος, τελειώνει το Σάββατο και την Κυριακή, θα γίνουν τα άλματα στις Σέρρες.
Αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Λ.Ε.Κ.ΑΛ., κ. Αντώνιο Μαστροθανάση και στους έμπειρους εκπαιδευτές που πάντα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στην εκπαίδευση.
Καλή επιτυχία στους εκπαιδευομένους και τιμή και δόξα στις νέες πτέρυγες!