Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Συνάντηση μελών της Π.Ο.Ε.Δ.


Για θέματα καρδιάς, έγινε χθες μια συνάντηση μελών της Π.Ο.Ε.Δ. παρουσία του προέδρου μας κ. Γεωργάκη Δημητρίου, μελών του Δ.Σ. της Λ.Ε.Κ.Θ., και επιτίμων, με τον καρδιολόγο κ. Γκολιδάκη Διαμαντή, μέλος και φίλο της ΛΕΚΘ, αφού ο πατέρας του υπηρέτησε στην Δ.Μ.Κ.

Σε ένα διευρυμένο Δ.Σ., με μεζεδάκι και ποτό σε γιορτινή ατμόσφαιρα, μίλησε για τα ιατρικά θέματα που όλοι πρέπει να προσέχουμε με την καρδιά μας, ειδικά που εμείς οι Καταδρομείς μιας κάποιας ηλικίας, έχουμε λιγάκι καταπονήσει τις καρδούλες μας, προετοιμάζοντας τον εαυτό μας στις πιο αντίξοες συνθήκες, ώστε να είμαστε πάντα έτοιμοι να προσφέρομε στην Πατρίδα και στην Κοινωνία.
Μας περιέγραψε γλαφυρά και απλά, γιατί δεν πρέπει να αφήνουμε χωρίς την σωστή παρακολούθηση το βασικό αυτό όργανό μας, που μετά τις πάμπολλες υπερβάσεις που κάναμε στις εκπαιδεύσεις μας, στις πορείες, στις αναρριχήσεις, καταρριχήσεις, στους στίβους μάχης, στα Αλεξίπτωτα, στις Θαλάσσιες ασκήσεις και γενικά σε γη, ουρανό και υγρό στοιχείο, άλλος λίγο, άλλος περισσότερο, το καταπονήσαμε.
Ήταν μια πραγματικά χρήσιμη και ωφέλιμη συνάντηση, που τελείωσε με ευχές για τις γιορτές και τον νέο χρόνο και όλοι εμείς μετά τις παροτρύνσεις του, τον ευχαριστήσαμε και του υποσχεθήκαμε να προσέξουμε το διαιτολόγιό μας κατά την διάρκεια των εορτών και μετά να κάνουμε και ένα ...καρδιογράφημα!
Η Π.Ο.Ε.Δ. και η Λ.Ε.Κ.Θ. σας ευχαριστούν θερμά κ. Γκολιδάκη και σας εύχονται τα καλύτερα με υγεία και κάθε επιτυχία, σε όλες τις ενασχολήσεις σας.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ! 
Λίγες φωτό από την ενημέρωση:





   

 Νίκος Ρούσσης