Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ




Θεσσαλονίκη 13/1/2019

Αγαπητοί Συνάδελφοι Καταδρομείς,
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων θα συμμετάσχει στη συγκέντρωση της Κυριακής 20 Ιανουαρίου 2019 για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην πλατεία Συντάγματος.
Επειδή οι περισσότερες Λέσχες της είναι από τη Θεσσαλία, Μακεδονία, Θράκη και νησιά του Αιγαίου δεν είναι δυνατόν να υπάρχει οργανωμένη κάθοδος.

Οι Λέσχες να συμμετάσχουν και όσες έλθουν στην Αθήνα, μπορούν να ενεργήσουν από μόνες τους για τη μεταφορά τους, οργανωμένες,σε συντονισμό με τους τοπικούς φορείς, συλλόγους, Μακεδονικές Οργανώσεις, Εκκλησίες των πόλεων τους ή να κατέβουν μόνοι τους με ίδια μέσα.

Σημείο συγκέντρωσης για όσους έλθουν και επιθυμούν, στη γωνία Βασιλίσσης Όλγας και Πανεπιστημίου μπροστά στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στις 12.00-12.30. όπου θα βρίσκεται ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σχηςε.α. Δημήτρης Γεωργάκης.
Σας ενημερώνουμε ότι, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και όσα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, είναι πολύ πιθανό ή μάλλον σίγουρο, ότι θα δημιουργηθούν επεισόδια στη συγκέντρωση, από «Αναρχικούς-Ρουβικώνεςκτλ».
Την περιφρούρηση της εκδήλωσης και εξέδρας θα αναλάβουν Λέσχες των Αθηνών που έχουν οριστεί από την οργανωτική επιτροπή του συλλαλητηρίου.
Κατόπιν των παραπάνω η Π.Ο.Ε.Δ.:
«Απαγορεύει» στα μέλη της να πάνε στη συγκέντρωση του Συντάγματοςμε στολές παραλλαγής ή άλλα διακριτικά που να μας στοχοποιούν (φόρμες παραλλαγής, πράσινους μπερέδες, λάβαρα καταδρομών, φουλάρια, μπλούζες Λεσχών κτλ. Επιτρέπονται μόνο Ελληνικές Σημαίες
Να είναι όλοι συγκεντρωμένοι ανά Λέσχη, προσεκτικοί και να αποφύγουν τις προκλήσεις από όπου κι αν προέρχονται, διότι κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν επεισόδια και να συκοφαντήσουν το συλλαλητήριο για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας. 
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ.
Συνεπώς ΟΛΟΙ όσοι δώσουμε το παρών θα είμαστε με πολιτικά ρούχα και απαγορεύεται αυστηρά οποιαδήποτε άλλη συμμετοχή μας.
Η Ομοσπονδία συμμετέχει και συμμετέχουμε για να φωνάξουμε ότι «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Δ.                                Ο Γεν. Γραμματέας της Π.Ο.Ε.Δ.
Δημήτριος Γεωργάκης                                       Κων/νος Μελαχροινός