Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (φωτογραφίες)


Αγαπητά μέλη και φίλοι.
Όπως όλοι γνωρίζετε ( ορισμένοι πολύ καλά) η  παραβατικότητα, οι παράνομες ενέργειες, οι επιθέσεις και οι κλοπές, με χρήση βίας ή όχι, είναι πλέον συχνές και μπορούν να συμβούν στον καθένα και στην καθεμία, στον δρόμο, στο σπίτι  και στους χώρους δουλειάς, μέρα ή νύχτα.
Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Νομού Θεσσαλονίκης, μετά από εισηγήσεις μελών της, άρχισε μαθήματα αυτοάμυνας, αποφυγής επιθέσεων από αόπλους  ή ενόπλους κακοποιούς, με απλές ασκήσεις μιας ειδικής εκπαίδευσης, προσαρμοσμένη σε όλες τις ηλικίες και στα δύο φύλα.
Η εκπαίδευση αυτή,  σε άλλους είναι καινούργια σε άλλους συντηρητική, αλλά σίγουρα πολύτιμη και πολύ χρήσιμη για όλους,  ενδέχεται σε μια δύσκολη στιγμή, να μας σώσουν από δυσάρεστες καταστάσεις. που μπορεί να συμβούν στον καθένα μας.

Έτσι με πρωτοβουλία του υπεύθυνου εκπαιδεύσεων της Λέσχης κ. Ιωάννη Τσίρη και του μέλους μας,  εκπαιδευτή πολεμικών τεχνών, κ. Νικολάου Σαρασίδη, οργανώθηκε με επιτυχία στις άρτιες εγκαταστάσεις του πρώην Ο.Υ.Κ.  κ. Θεοδώρου Ξανθόπουλου. που ευχαριστούμε πάρα πολύ, το πρώτο σεμινάριο – γνωριμία και εκπαίδευσης για τα τολμηρά μέλη μας.
Οι επόμενες δραστηριότητες στο αντικείμενο αυτό θα ανακοινώνονται έγκαιρα και όσοι οι πιστοί προσέλθετε.

Μερικές φωτογραφίες από την εκπαίδευση.