Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της ΠΟΕΔ,- (Photos)


Έγινε εχθές ( 31/3/2019)  στην Λ.Α.Φ.Θ. η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της ΠΟΕΔ, παρουσία εκπροσώπων 15 Ελλαδικών Λεσχών- Μελών της, όπως και μελών από τον Σύνδεσμο Καταδρομέων Λεμεσού Κύπρου.

Την Γ.Σ. τίμησαν με την παρουσία τους τα Επίτιμα Μέλη κ.κ. Κοντογούρης Πέτρος, Ιωάννης Ραφτόπουλος, οι πρώην Πρόεδροι , κ. κ. Λυκοτραφίτης Κωνσταντίνος και Μυλωνάς Διονύσης, ο Ευρωβουλευτής κ. Χρυσόγονος Κωνσταντίνος, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης, Χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης το 1992, κ. Βούλα Πατουλίδου, όπως και Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 



Μετά τους χαιρετισμούς των προσκεκλημένων, έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων του Δ. Σ., ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Δ., Συνταγματάρχης ε.α. κ. Γεωργάκης Δημήτριος.
Τον οικονομικό απολογισμό έκανε ο Ταμίας κ. Κυραλέος Μιλτιάδης και αναγνώσθηκε από τον κ. Τόλιο Δημήτριο, το Πρακτικό της Ελεγκτικής Επιτροπής, για την ετήσια διαχείριση.


Στη συνέχεια, ενεκρίθη ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και έγινε η απαλλαγή του Δ.Σ. 


Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με τοποθετήσεις από τον Αντ/δρο κ. Πανέτσο Κων/νο, τους υπεύθυνους εκπαίδευσης, μέλη του Δ.Σ. της ΠΟΕΔ κ.κ. Θάνο Κωνσταντίνο και Μούλελη Ηλία, όπως και από τους κ. κ. Θωμά Λυκοστράτη προέδρου της Ημαθίας και Αντώνη Μαστροθανάση προέδρου της Πιερίας.


Κατά την διάρκεια των εργασιών, παρουσιάστηκε και το λεύκωμα των Ειδικών Δυνάμεων του εκδότη κ. Φλώρου Ιωάννη.


Η Γενική Συνέλευση έκλεισε της εργασίες της με τις ευχές όλων για περισσότερες δραστηριότητες και μεγαλύτερη προσφορά στην Ελληνική κοινωνία .


Στην συνέχεια, παρατέθηκε γεύμα 85 ατόμων, στην αίθουσα ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ της ΛΑΦΘ.