Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Άλμα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2023, Αεροδρόμιο Χορτερού 19 & 20 Αυγούστου 2023

            Στις 19 και 20 Αυγούστου 2023 από την ιερή γη της Μακεδονίας στο Αεροδρόμιο Χορτερού "Αεροπόρου ΜΟΚΚΑ" Σιδηρόκαστρο - Σερρών,  Αλεξιπτωτιστές της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτστών Ν.Πιερίας, πραγματοποίησαν ρίψεις - προσγειώσεις στο "ΑΛΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2023" θέλοντας με αυτό το τρόπο να στείλουν ένα μήνυμα ότι η 
- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ - ως ελάχιστο φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης σε όσους αγωνίστηκαν για την απελευθέρωση της Μακεδονίας.

          Στο "ΑΛΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2023" συμμετείχαν Αλεξιπτωτιστές και με υλικοτεχνική βοήθεια οι Ελλήνες Αεροδύτες.

          Ιδιαίτερη ήταν η παρουσία αντιπροσωπείας από το Κίνημα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων "ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΔΡΑΜΑΣ" όπου συνεχάρησαν, επαίνεσαν τους Αλεξιπτωτιστές που συμμετείχαν στο "ΑΛΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2023", εξέφρασαν την επιθυμία να συμμετέχουν και αυτοί την επόμενη δραστηριότητα Αλεξιπτωτισμού.

          Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας συγχαίρει όλους τους Αλεξιπτωτιστές που συμμετείχαν στο "ΑΛΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2023" και ιδιαίτερα αυτή των Μελών Αλεξιπτωτιστών Εφ. Δνεα Κ/Δ ΑΓΓΕΛΙΝΙΟ Νικόλαο από Ν. Ρόδο και του Εφ. Στρτη Π/Ζ ΜΠΕΓΚΑ Σοφοκλή από Αθήνα, εύχεται σε όλους καλές προσγειώσεις.